Tagliatelle med valnøttsaus

 

Til 4 personer

 

  • 350 g tagliatelle
  • 25 g loffsmuler
  • 350 g valnøtter, hakket
  • 2 hvitløksfedd, finhakket
  • 4 ss melk
  • 4 ss olivenolje
  • 100 g kremost
  • 1 1/2 dl fløte
  • salt og pepper
Fremgangsmåte

Ha loffsmulene, valnøttene, hvitløken, melken, olivenoljen, og kremosten i en stor morter, og støt det til en homogen pasta. Eller ha alle ingedienser i en kjøkkenmaskin og kjør til en jevn saus. Rør inn fløten for å gi sausen tykk konsistenes, og krydre etter smak med salt og pepper. Sett sausen til side.

 

Kok imens opp en gryte med vann til pastaen, rett før den får oppkok tilsetter du saltet.Tilsett pastaen å la den koke i 8-10 minutter. La pastaen renne godt av, ta den tilbake i pannen med et lokk.

Legg pastaen på serveringsfat. Hell over valnøttsausen og server.

Mamma mia che buono!!

 

 Posted by at 4:03 pm