Pasta spaccatelle med kamskjell og pinjekjerner

 

For 4 personer

Ingredienser

  • 400 g spaccatelle
  • 4 ss olivenolje
  • 1 hvitløksfedd, finhakket
  • 50 g pinjekjerner
  • 8 store kamskjell uten skjell, i skiver
  • salt og pepper
  • 2 ss hakkede basilikumbladed

Fremgangsmåte

Kok pastaen i ca. 16-18 minutter.

Varm oljen i en stekepanne ca 5 minutter før pastaen er ferdig. Tilsett hvitløk, og stek i 1-2 minutter til den er myk men ikke brun. Tilsett pinjekjerner, og stek til det er brunt. Rør inn kamskjell, og stek til de er så vidt gjennomskinnelige. Smak til med salt og pepper.

Kontroller at pastaen er kokt. Sil av, og ha den tilbake i gryten. Tilsett kamskjell og lake i gryten, og bland det med pastaen. Server med et dryss hakkede basilikumblad.

Veramente buono!!

 Posted by at 3:42 pm