Pasta Conchiglioni med røkelaks, rømme og sennepssaus

 

Ingredienser

Til 4 personer

  • 500 g conchiglioni pasta
  • 3 dl rømme
  • 2 ts Dijonsennep
  • 4 store vårløk i tynne skiver
  • 225 g røkelaks i litt store biter
  • Pepper
  • Finrevet skall av en 1/2 sitron
  • 2 ss fersk gressløk, hakket
  • Gressløkstrå hele til pynt

 

Fremgangsmåte

1 Kok opp pastaen «al dente» i ca. 8 minutter og la den renne av, putt den tilbake i pannen med et lokk på.

2 Tilsett rømmen, sennepen, vårløken, røkelaksen og sitronskallet i pastaen. Rør i retten over svak varme til den er godt gjennomvarmet. Krydre deretter etter smak med salt og pepper.

3 Legg innholdet i kjelen over på fat, dryss med den hakkede gressløken. Server retten varm eller eventuelt ved romtemperatur, pyntet med de hele gressløkstråene.

 

Pasta Conchiglioni kan du kjøpe i butikke vår i Marken i Bergen.

Che buono! 🙂

 

Tilbake til oppskrifter

 Posted by at 9:10 am