Pasta casarecce med guanciale/pancetta og erter

 

Antall porsjoner: 4

Ingredienser
  • 350-400 g casarecce
  • 1 løk, fin hakket
  • 200 g guanciale/pancetta i terninger
  • 100 g erter
  • 2 ss matfølte
  • 50 g pecorino
  • salt og pepper
Fremgangsmåte

Ha kjøttet i en panne på middels varme. Brun det i noen minutter, tilsett løken, stek den over svak varme under regelmessig omrøring i 5 minutter. Tilsett ertene og rør godt.

Kok imens opp en gryte med vann til pastaen, rett før den får oppkok tilsetter du saltet.Tilsett pastaen å la den koke i 16-18 minutter.

Når pastaen er ferdig ha den i pannen med kjøttet og løken,sammen med litt av kokevannet, tilsett matføten. Skru ned varmen og rør godt. Krydre med salt og pepper etter eget ønske. Server med pecorino på toppen. 

Troppo buono!

 

 Tilbake til oppskrifter

 

 Posted by at 3:27 pm