Jan 082013
 
Ingredienser

Til 4 PERONER

350-400 g casarecce

1 løk, finhakket

200 g guanciale i terninger

100 g erter

2 ss matfløte

50 g pecorino

salt og pepper

Fremgangsmåte

1 Ha kjøttet i en panne på middels varme. Brun det i noen minutter, tilsett løken, stek den over svak varme under regelmessig omrøring i 5 minutter. Tilsett ertene og rør godt.

2 Kok imens opp en gryte med vann til pastaen, rett før den får oppkok tilsetter du saltet.Tilsett pastaen å la den koke i 16-18 minutter.

3 Når pastaen er ferdig ha den i pannen med kjøttet og løken,sammen med litt av kokevannet, tilsett matfløten. Skru ned varmen og rør godt. Krydre med salt og pepper etter eget ønske. Server med pecorino på toppen.

 

Troppo buono!

 

 Posted by at 9:27 am

Sorry, the comment form is closed at this time.