Pasta Alla Carbonara

 

Antall porsjoner: 2

Ingredienser
  • 200 g Pasta Tagliatelle,Fileja eller Artigianale
  • 100 g pancetta eller guanciale i små terninger
  • 2 eggeplommer
  • 1 dl kremfløte
  • 100 g pecorinoost, revet
  • 2 dl grønne erter
  • 4 ss persille, finhakket
  • salt og pepper
Fremgangsmåte
  1. Fres pancetta eller guanciale til den blir sprø og la renne av på tørkepapir
  2. Kok pastaen «al dente»
  3. Tilsett erter og sil av vannet
  4. Bland pastaen og ertene med pancetta/guanciale
  5. Rør sammen fløte, eggeplomme og ost. Bland dette med pastaen og rør godt
  6. Dryss over hakket persille og nykvernet pepper. Du kan også servere eggeplommen separat i pastaen, som på bildet.

 

 Tilbake til oppskrifter

 

 Posted by at 11:43 pm