‘Ndujapølse 20 % avslag! (ikke på glass)

 Uncategorized  Comments Off on ‘Ndujapølse 20 % avslag! (ikke på glass)
Feb 282014
 

 

 

Alt mulig-produktet, typisk og enestående på grunn av sine eksklusive urter, som kun vokser i Calabria. Ingen vet nøyaktig når ’Nduja (uttales ”n-doja”) oppstod, men dets helsefremmende egenskaper er allment anerkjent blant de innfødte. Men viktigere enn eventuelle helseeffekter er dens utsøkte smak. ’Nduja er laget av spesielt utvalgt svinekjøtt som først blir kvernet på den tradisjonelle calabriske måten, før det blir tilsatt urter og chili. Denne framstillingsmetoden betraktes i Calabria som stor kunst. ’Nduja har en kraftig, nesten søtlig duft. Smaken er kraftfull og preget av chili. ’Nduja er en opplevelse som ikke ligner noen annen salami. Dens myke konsistens gjør den velegnet til å smøre på ristet brød (crostini eller bruschetta er perfekt) Når ’Nduja varmes, smelter den nærmest. ’Nduja har en selvsagt plass i enhver matelskers kjøleskap. ’Nduja kommer i vakum-pakker og glass. Etter åpning holder den seg minst tre måneder i kjøleskapet. La fantasien få fritt spillerom. Her er noen tips om hva den er god i/til/på:'Nduja

  • Pastasauser og gryter

  • Pizza (med Grogonzolaost)

  • Ovnstekt torsk, grillet sei og til krabbe (marinader)

  • Omelett og egg.

  • Bacalao

 

 

 Posted by at 11:48 am