Dec 102012
 

Diavoletti er små salamipølser formet som kjettinger. Disse er laget av svinekjøtt som først blir tilsatt urter og chili, før pølsene blir tørket, modnet og behandlet i 30 dager. Den har en kraftig og jevn rødfarge og er en typisk sterk calabrisk salami. Denne salamien har et langt lavere fettinnhold enn Soppressataen og chilismaken kjennes derfor sterkere i Diavolettien. Den gjør seg godt til tapas og er en drøm som snacks til en kald pils.

 

Oppskrift:

Fileja Pasta med Diavoletti

– Varm opp olivenolje (Mafrica,

Estratto a Freddo) i en panne med løk

og hvitløk (hakket);

– Når løken er gylden, tilsettes pølsen

some er finhakket og la den “trekke”

litt i oljen;

– Tilsett tomatsaus, eller grovhakkede

tomater og litt salt (og gjerne en klype

Oregano);

– Kok det hele I “en god” time.

Buon Appetito!

 Posted by at 11:07 am

Sorry, the comment form is closed at this time.